Japanska senzacija Kodo dolazi u Lisinski

Japanska senzacija Kodo dolazi u Lisinski

(Foto: Takashi Okamoto)

Bubnjarska atrakcija već 40 godina “tutnji” svijetom ostavljajući publiku bez daha

Legendarni japanski bubnjari Kodo vraćaju se svojim korijenima s „Legacy“ europskom turnejom na kojoj se predstavljaju zadivljujućom glazbeno-scenskom predstavom, u kojoj se njihovi bubnjevi postavljaju na sredinu pozornice i prerađuje bogata riznica njihovih karakterističnih glazbenih materijala nastalih tijekom skoro 40 godina međunarodnih turneja.

Taiko je tradicionalni japanski bubanj i osnova energične žive umjetničke forme. Bubnjarski sastav Kodo, čije ime znači „kucanje srca“, majstori su te forme, koji su drevnu japansku kulturu katapultirali ravno u 21. stoljeće. Od svog osnutka 1981., ansambl Kodo održao je više od 6000 nastupa u 50 zemalja diljem svijeta. Ova nova predstava „Legacy“ kombinira neke od njihovih najpopularnijih materijala i novi opus, koji se koncentrira na beskrajnim mogućnostima njihovog senzacionalnog bubnjanja.

Kodo u Lisinski dolaze 9. veljače 2020, a ulaznice po cijenama 250, 300 i 350 kn, dostupne na blagajnama Lisinskog i na www.lisinski.hr (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t