Jacques i Nina kao gosti na koncertu Marije Šerifović

Jacques i Nina kao gosti na koncertu Marije Šerifović

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i vrhunska vokalistica – Marija Šerifović, 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje

Kao poseban gost na prvom solističkom koncertu Marije Šerifović u Lisinskom 15. rujna, uz Ninu Badrić, nastupit će jedan od najboljih muških vokala u regiji – Jacques Houdek. Upravo su Nina i Jacques dva izvođača iz Hrvatske koje Marija posebno cijeni i koje je željela ugostiti 15 . rujna.

»Bit će to vaš najbolji provod u životu«, izjavila je u nedavnom posjetu Zagrebu gdje je boravila zbog intervjua uoči nadolazećeg koncerta. Marija uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles, a trenutno je na američkoj turneji, nakon koje stiže u Zagreb i nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i vrhunska vokalistica – Marija Šerifović, 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova; Pametna i luda, Sama i nervozna te Svoja i tvoja koji zajedno imaju preko 20 milijuna pogleda na YouTubeu, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300.000 obožavatelja. Iza sebe do sada ima šest albuma; pet studijskih te jednu kompilaciju.

U pjevačkim krugovima i među publikom poznata je kao odličan showmaker, a da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem pridonijet će i miljenica zagrebačke publike – Nina Badrić te jedan od najboljih muških vokala u regiji i dobitnik brojnih nagrada i priznanja – Jacques Houdek.

Jacques Houdek je od 2007. godine do danas redovito na listi 10 najizvođenijih izvođača u Hrvatskoj, a do sada je čak pet puta rasprodao veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Iza sebe ima 4 studijska albuma; Čarolija“(2004.), Živim za to“ (2006.), „Crno i bijelo“ (2008.) te „Meni za ljubav“ (2012.);

dva albuma za djecu – „Kad si sretan“ i „Idemo u zoološki vrt“,

dva cd/dvd izdanja snimana uživo – „Live in Gavella“ i „Live in Sax“, jednu kompilaciju – „Za posebne trenutke“ te božićni album – “Najveći božićni hitovi“.

Visokim tiražama njegovih izdanja svjedoči čak pet srebrnih ploča te po jedna zlatna, platinasta i dijamantna.

Sinergija dvaju moćnih žena i tri vrhunska vokala, Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 15. rujna pretvorit će u mjesto jedinstvenog užitka!

Ulaznice su puštene u prodaju po cijeni od 120 do 160 kn putem https://www.ulaznice.hr, a mogu se kupiti na blagajni dvorane te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima tog sustava.

Sve informacije o koncertu možete i dalje pratiti na www.lisinski.hr ili na Facebooku. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni