Izvučeni parovi 52. malonogometnog turnira “Kutija šibica”

Izvučeni parovi 52. malonogometnog turnira “Kutija šibica”

(Foto: MNT Kutija šibica)

U dvorani 2 Doma sportova u srijedu, 15. studenoga održano je izvlačenje parova za 52. malonogometni turnir Kutija šibica powered by Powerade. Na ovogodišnju Kutiju prijavljeno je 280 ekipa prijavljeno je na powered by Powerade, a u dvorani 2 Doma sportova saznali smo tko su parovi u tri kategorije – 16 ekipa žena, 84 ekipe veterana i 180 ekipa seniora.

Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i regiji počinje 25. studenog i to na četiri lokacije – dvorana 2 Doma sportova, SD Boško Božić Pepsi, SD Sutinska vrela i SD Dubrava. Vrhunac se već tradicionalno očekuje na Štefanje kada počinju završni susreti, a 29. prosinca bit će nam poznat i pobjednik ovogodišnje Kutije šibica. Završnica turnira imat će i izravan prijenos na HTV-u.

Među ekipama koje će se boriti za nagradni fond od 25.000 eura nalaze se i ekipe koje su već postale legende Kutije šibica i koje su ju osvajale već nekoliko puta. No svakako veseli činjenica da veliki broj ekipa nastupa po prvi put, što jamči nastavak tradicije i među novim generacijama.

»Ove godine imamo prijavljenih 280 ekipa, što je u rangu s prošlogodišnjim brojkama i čime smo izuzetno zadovoljni. Kutija šibica je bila i ostala festival malog nogometa«, izjavio je voditelj projekta Boro Stipić.

U završnim utakmicama “Kutije” očekuje se više od 25 tisuća gledatelja

Kutija šibica svake godine privlači sve veći broj gledatelja, a i ove godine ih se očekuje između 25 i 30 tisuća, posebice u završnici turnira. Stoga na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.

»Svatko tko je jednom okusio atmosferu dvorane 2 na Štefanje, dolazi uvijek iznova«, poručio je voditelj Ustanove upravljanje sportskim objektima Kosta Kostanjević.

Svi prisutni na događanju imali su priliku okusiti kako to izgleda na parketu dvorane 2. Brojni su posjetitelji pokušali zabiti sedmerac golmanu Futsal Dinama Anti Piplici, a u tome su od 15-ak hrabrih uspjele tek dvije dame i dva gospodina.

Na izvlačenju parova okupile su se i neke od legendi Kutije šibica poput Krešimira Čivraga, Roberta Grdovića, Antonia Franje i Matije Đuvlata, koji su višestruki osvajači Kutije šibica, a hoće li im to i uspjeti i ove godine, vidjet ćemo uskoro.

Sve informacije o održavanju turnira, izvučenim parovima, rasporedu utakmica i kupnji ulaznica možete pronaći na mrežnoj stranici turnira www.kutija-sibica.hr te na društvenim mrežama MNT Kutija šibica.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni