Izvršeno svega 15 % malih komunalnih akcija

U Gradskoj skupštini danas je održana prva sjednica Koordinacije gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti. Sjednicu su vodili: Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine, gradonačelnik Milan Bandić i Zoran Nevistić, pročelnik Službe za mjesnu samoupravu.

Koordinaciju je otvorio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba: „Čestitam svim predsjednicima vijeća gradskih četvrti na izboru te se nadam da ćemo koordinacijama i zajedničkim radom unaprijediti efikasnost mjesne samouprave.“, rekao je Darinko Kosor.

Zoran Nevistić započeo je uvodno izlaganje izvještajem o izvršenosti malih komunalnih akcija. Iz Plana malih komunalnih akcija za 2013. izvršeno je 15 %, a u ugovoreno 80 % radova.

„Ovo će biti uobičajena praksa, stoga nam želim dobru suradnju“, rekao je gradonačelnik i najavio i tematsku sjednicu na kojoj će tema biti poslovanje Zagrebačkog holdinga. Njegovu je inicijativu za takvom tematskom sjednicom pozdravio Darinko Kosor.

Na sjednici su bili i potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, tajnik Gradske skupštine Dejan Subotić, Alen Gospočić, voditelj holdingove podružnice Zagrebačke ceste, Davor Poljak, voditelj podružnice Vodoopskrba i odvodnja, Igor Toljan, voditelj podružnice Zrinjevac, podružnice ZET Dubravko Baričević, pročelnici i djelatnici gradskih ureda te predsjednici vijeća gradskih četvrti.  (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni