Izmjene u prometu u povodu blagdana Svi sveti

Izmjene u prometu u povodu blagdana Svi sveti

U povodu blagdana Svi sveti od subote, 23. listopada do 2. studenoga 2021. uvodi se privremena regulacija prometa u zonama gradskih groblja. Na snazi će biti i izvanredna organizacija prijevoza putnika.

Stroži režim ograničenja prometa provodit će se na blagdan Svih Svetih, 1 studenoga 2021. u zoni svih gradskih groblja.

Karte privremenih regulacija prometa

Blaži režim regulacije – 23. do 31. 10 i 2. 11 od 7.30 do 21 sat

Stroži režim regulacije – 1. 11. od 7.30 do 21 sat

IZVANREDNA ORGANIZACIJA PRIJEVOZA PUTNIKA

Već od 23 .10. pa do 2.11. prema zonama glavnih gradskih groblja: Mirogoj, Miroševac i Markovo polje, kao i manjim lokalnim grobljima, linije javnog gradskog prijevoza putnika bit će prema potrebi pojačane s dodatnim kapacitetima.

PROMJENE I PRILAGODBE U TRAMVAJSKOM PROMETU

U subotu 30.10.2021. tramvajski promet odvijat će se prema rasporedu rada za subotu, uz uvođenje tramvajske linije broj 8, sa pet voznih redova.

U nedjelju 31.10.2021. (dan uoči blagdana SVI SVETIH) tramvajski promet odvijat će se prema rasporedu rada za nedjelju uz uvođenje tramvajske linije broj 8, s pet voznih redova.

U ponedjeljak 1.11.2021. (BLAGDAN SVIH SVETIH) tramvajski promet na linijama 2, 5, 9, 13 i 15 odvijat će se po nedjeljnom voznom redu, a na tramvajskim linijama broj 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovat će veći broj tramvaja (pojačan s 29 tramvaja) u odnosu na redovan nedjeljni vozni red te će ukupno prometovati 135 tramvaja.

PROMJENE I PRILAGODBE U ORGANIZACIJI REDOVNOG AUTOBUSNOG PRIJEVOZA

U ponedjeljak 1.11.2021. na redovnim autobusnim linijama primjenjivat će se redovni vozni red koji će se po potrebi pojačavati pričuvnim prijevoznim kapacitetima.

Ukida se postojeće autobusno stajalište na Terminalu Dubrava koje koriste prijevoznici Čazmatrans, Presečki bus, ATP Varaždin i Croatia bus.

Stajalište se premješta na lokaciju u Maksimirsku ulicu kod autokuće Baotić.

AUTOTAKSI PRIJEVOZ

U subotu 30.10. i nedjelju 31.10. uvest će se sljedeća ograničenja:

Ukida se postojeće autotaksi stajalište na Mirogoju nasuprot glavnog ulaza, a uspostavlja se novo privremeno stajalište ispred mrtvačnice.

AUTOTAKSI vozila prometovat će na način da s Remetske ceste ulaze na kolnom ulazu sjeverno od mrtvačnice, prometuju sjeverno oko mrtvačnice, iskrcaj putnika obavljaju na istočnoj strani platoa mrtvačnice i ukrcaj putnika obavljaju u zoni raskrižja s Mirogojskom (na lokaciji gdje autobusi za vrijeme izvanredne organizacije obavljaju ukrcaj putnika).

U odlasku s platoa AUTOTAKSI vozila koriste OBAVEZAN smjer DESNO Mirogojska i dalje Mirogojskom prema gradu ili Remetskom prema Krematoriju.

Ponedjeljak 1. 11. 2021.

  • Ukida se postojeće autotaksi stajalište na Mirogoju nasuprot glavnog ulaza I uspostavlja se novo privremeno stajalište u Aleji H. Bollea uz zapadni kolnik od Klesarskog puta prema sjeveru.
  • Uspostavlja se privremeno autotaksi stajalište u Vlaškoj ulici u zoni raskrižja sa Bakačevom ulicom, na način da vozila dolaze iz Palmotićeve Vlaškom do Bakačeve i prije rotora polukružno natrag istom trasom do Palmotićeve
  • Uspostavlja se privremeno taksi stajalište kod Krematorija na sjevernom dijelu parkirališta.
  • Uspostavlja se privremeno taksi stajalište na Bijeničkoj cesti kod kbr. 134.
  • Ukida se postojeće taksi stajalište kod Krematorija
  • Ukida se postojeće taksi stajalište na Oporovečkoj i formira privremeno na R. Kolaka uz sjeverni rub kolnika zapadno od Grižanske ulice.
  • Ukida se postojeće taksi stajalište u Novoj Vesi.

Detaljna regulacija prometa dostupna je na ovoj poveznici.

 (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni