Izmjene na autobusnim linijama na blagdan Velike Gospe

Izmjene na autobusnim linijama na blagdan Velike Gospe

Tijekom održavanja proštenja u Stenjevcu, povremeno su moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija i u subotu, 14. kolovoza

Povodom blagdana Velike Gospe koji se obilježava u nedjelju, 15. kolovoza, tijekom vikenda dolazi do izmjena na ZET-ovim autobusnim linijama 119, 146, 203, 172, 176 i 177. Uvodi se i izvanredna autobusna linija Krematorij – Remete.

Zbog proštenja koje se tradicionalno održava u svetištu Majke Božje Remetske, autobusna linija 203 (Svetice – Vinec – Kaptol) u nedjelju, 15. kolovoza, od 8.30 do 21 sat prometovat će skraćeno do Vineca, a od 8 do 21 sat bit će uspostavljena izvanredna autobusna linija Krematorij – Remete koja će prometovati od Krematorija do raskrižja Ulice Remete i Ulice Ivana Česmičkog.

Ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, tijekom održavanja proštenja u Stenjevcu, povremeno su moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec – Podsused most) i 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir) u subotu, 14. kolovoza u poslijepodnevnim satima i u nedjelju, 15. kolovoza, do kasnih večernjih sati.

Autobusi linije 119 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske, nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom trasom vozit će i u povratku, a na izmijenjenom dijelu trase koristit će sva usputna stajališta.

Autobusna linija 146 će prometovati skraćeno do kružnog toka koji povezuje Ulicu Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečku ulicu, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru Reljkovićeve.

U nedjelju, 15. kolovoza, autobusi linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra) zaustavljat će se u oba smjera i na stajalištu Gospodska. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni