Izložba “Otvoreni atelje” u Knjižnici Vrapče

Izložba “Otvoreni atelje” u Knjižnici Vrapče

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca poziva na izložbu polaznika likovne radionice za 3. životnu dob Otvoreni atelje koja će biti otvorena u Knjižnici Vrapče – ogranku područne Knjižnice Vladimira Nazora, Ulica Majke Terezije 2 u četvrtak, 16. siječnja u 17 sati.

Program Otvoreni atelje namijenjen je korisnicima iz populacije treće životne dobi s ciljem poticanja kreativnog izražavanja i stvaralaštva.

Korisnicima se uz stručno vodstvo pruža mogućnost otkrivanja novih talenata, sposobnosti likovnog izražavanja te kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Provodi se četvtu godinu zaredom, a sastoji se od zadataka po promatranju, sjećanju i po mašti uključujući razne likovne tehnike kao što su olovke, olovke u boji, flomasteri, tuš, pastele, ugljen, akvarel, tempere, akrili, kolaž te oblikovanje u papiru ili nekom drugom materijalu ovisno o interesu i sposobnostima korisnika. Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, buđenju kreativnosti, razvoju potencijala, stjecanju vještina i stvaranju dobrog osjećaja.

Voditeljica programa je akademska slikarica Marcela Munger.

Izložba se može razgledati u redovno radno vrijeme knjižnice od 16. 1. do 15. 2. 2020.

Sudjeluju: Blanka Balog, Alis Bauer, Marija Bešlić, Dubravka Carević, Miroslav Đud,

Zvonimir Petar Gajšak, Đurđa Hotko, Franciska Hristov, Dinka Jagnić, Zdravko Janđel, Ana Mandić, Đurđica Ožbolt, Ankica Pezdirc, Marijan Podhraški, Zdenka Reščić, Sonja Stanić, Jasna Šoljan Barbić, Mislav Šturlan I Lidija Žesto.

Program je financiran sredstvima Grada Zagreba. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni