Izbori za EU parlament bit će održani 26. svibnja

Izbori za EU parlament bit će održani 26. svibnja

Odlukom Predsjednice Republike Hrvatske od 25. ožujka 2019. raspisani su Izbori za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Izbori će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine, potvrdilo je danas Gradsko izborno povjerenstvo Grada Zagreba.

Birači na području Grada Zagreba trebali bi provjeriti jesu li upisani u Registar birača te da provjere točnost podataka u Registru.

Osobe zainteresirane za rad u biračkom odboru mogu prijaviti u sjedište Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba na telefone: 616-6051 i 616-6055.

Birački odbor čine predsjednik i četiri člana, te njihovi zamjenici. Predsjednika i zamjenika predsjednika određuje izborno povjerenstvo, a članove i njihove zamjenike političke stranke. Predsjednik biračkog odbora i njegov zamjenik ne smiju biti članovi niti jedne političke stranke.

Sve obavijesti u vezi s provedbom izbora mogu se dobiti u sjedištu Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba na navedene brojeve ili na adresu elektroničke pošte: ip.grada-zagreba@izbori.hr te na mrežnoj stranici www.zgizbori.hr. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni