Izaslanstvo Saveza antifašističkih boraca kod Bandića

Uz zahvalu na dosadašnjoj dobroj suradnji, novi predsjednik SABA RH Franjo Habulin pozvao je gradonačelnika Bandića na svečanu sjednicu 8. svibnja, u povodu oslobođenja Zagreba

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, jučer je u Gradskoj upravi primio predsjednika Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske Franju Habulina i predsjednika Savjeta SABA RH Ratka Maričića.

Uz zahvalu na dosadašnjoj dobroj suradnji, novi predsjednik Habulin pozvao je gradonačelnika Bandića na svečanu sjednicu 8. svibnja, u povodu oslobođenja Zagreba, te predložio da zagrebačko izaslanstvo, zajedno s njima i državnim izaslanstvima, položi vijence na Mirogoju i Dotršćini.

Gosti su domaćine upoznali i s problemima oko održavanja prostora u kojem djeluju već dugi niz godina, a za koji nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi, na što je gradonačelnik rekao da će resorni uredi istražiti problem i pomoći u njegovom rješavanju.

Zagrebački gradonačelnik čestitao je predsjedniku SABA RH na novoj dužnosti, napomenuvši da i nadalje mogu očekivati podršku i dobru suradnju. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni