Izabrana najljepša razglednica iz Sv. Ivana Zeline

Izabrana najljepša razglednica iz Sv. Ivana Zeline

Na prigodnoj svečanosti u Sv. Ivanu Zelini, gradonačelnik, direktorica turističke zajednice grada i predstavnik Hrvatske pošte uručit će nagradu pobjedniku natječaja Dizajniraj razglednicu grada. Dodjela nagrada održat će se u petak 29. siječnja u Maloj gradskoj vijećnici.

Dean Novački iz Dugog Sela osvojio je vrijedan Lenovo tablet za svoju fotografiju Zeline poslanu korištenjem epostcarda, mobilne aplikacije Hrvatske pošte za izradu personaliziranih razglednica. Natječaj je raspisan kako bi grad Zelina dobio kvalitetnu razglednicu, koja će kasnije biti korištena u promociji grada, njegovih turističkih vrijednosti, ljepota i za upoznavanje javnosti s kulturnim, turističkim i ostalim znamenitostima zelinskog kraja.

Na natječaj je pristiglo mnoštvo razglednica koje na najbolji način predstavljaju grad Sveti Ivan Zelinu i zelinski kraj, pa je pred žirijem bila teška odluka o izboru pobjednika. Hrvatska pošta je, osim glavne, podijelila i dvije manje nagrade kao zahvalu svima koji su se stvarno potrudili predstaviti Zelinu. Dobitnice ovih nagrada su Marina Pecak i Nikolina Valjak, koje su tako osvojile vrijedan dar Hrvatske pošte.

Epostcard je nova usluga Hrvatske pošte za izradu i slanje personaliziranih razglednica napravljenih u istoimenoj aplikaciji za pametne telefone s Android i iOS operativnim sustavima. Epostcard korisnicima na mobilnim uređajima omogućuje izradu potpuno personalizirane razglednice, koju mogu napraviti iz tek snimljene fotografije, fotografije/slike koju već imaju pohranjenu na svom uređaju ili jednostavno nacrtati putem uređivača epostcard aplikacije.

Imena dobitnika:

Dean Novački – glavna nagrada (tablet)
Marina Pecak – dar Hrvatske pošte
Nikolina Valjak – dar Hrvatske pošte. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni