Iz Srebrnjaka opovrgnuli povratak Nogala na mjesto ravnatelja bolnice

Iz Srebrnjaka opovrgnuli povratak Nogala na mjesto ravnatelja bolnice

Iz Dječje bolnice Srebrnjak danas je stigao demanti na medijske objave oko sudske odluke da se Boru Nogala vrati na mjesto ravnatelja bolnice.

Dopis je poslan s e-adrese Maše Morić, voditeljice Služba pravnih, kadrovskih i općih poslova i javne nabave DB Srebrnjak. Ona podsjeća da je Općinski radni sud u Zagrebu 22. 12. 2020. donio Presudu i Rješenje u predmetu koji se vodi po tužbi tužitelja Bore Nogala protiv tuženika Dječje bolnice Srebrnjak. No dodaje: »Navedenim Rješenjem odbijen je zahtjev tužitelja za vraćanjem na dužnost ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak«.

»Kako bi se otklonila mogućnost daljnjeg netočnog prenošenja rješenja suda citiramo rješenje u predmetu broj 25 Pr-2369/2020-11 koje kaže da se „odbija prijedlog za donošenje privremene mjere“ prema kojem je tužitelj Boro Nogalo tražio povratak na radno mjesto ravnatelja«, navodi se dalje u priopćenju.

»Budući se radi o prvostupanjskoj odluci Općinskog radnog suda u Zagrebu ista je podložna podnošenju pravnog lijeka te nije pravomoćna«, dodaje se. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni