Iz Slavonije stižu ručno rađene igračke za djecu

Iz Slavonije stižu ručno rađene igračke za djecu

Mladi poduzetnik Josip Salaić planira u prvom redu osvojiti domaće tržište drvenih igračaka i unikatnog dječjeg namještaja. A svakako mu je u planu osim izvoza i jednog dana otvaranje tvornice na rodnoj slavonskoj ravnici

Božiću se najviše raduju djeca – ona prava i mi koji nosimo dječje radosti u srcu. Stoga je najvažnije upravo za Božić odabrati prave darove da bi se radovali naši najmlađi, ali i »velika djeca«.

I dok danas djeca najviše »luduju« za gadgetima, provodeći sve više vremena u virtualnom svijetu, stručnjaci savjetuju te sve više i upozoravaju da mališanima treba siguran i zanimljiv »povratak« u stvarni svijet kroz kvalitetno odabrane igračke. Posebice za Božić.

Upravo na krilima takvih savjeta, mladi poduzetnik Josip Salaić (34), iz Tovarnika, pored Vukovara, vlasnik i direktor tvrtke Vu Creator, specijalizirane za oblikovanje drveta i izradu igračaka od drveta, smislio je vrlo kreativno rješenje i savršen poklon za svako dijete pod božićni bor. Josip je i sam otac dviju dvogodišnjih blizanki, koje svakog dana otkrivaju svijet svojim ručicama, proučavaju sve oko sebe, kroz igru i zabavu. U tom njihovom veselom dječjem svijetu, prvi je imperativ poduzetnika iz Tovarnika bio osmisliti djeci kreativne igračke, one koje nisu od plastike, bez opasnih dijelova koji se mogu otkinuti i dovesti do neželjenih posljedica, te igračke koje nisu premazane različitim štetnim bojama i lakovima.

»Sve sve što sam poželio svojoj djeci, želim i drugoj – da na zdrav, kreativan i veseli način odrastaju uz igru, uz kvalitetne drvene igračke ili pak spavaju u kvalitetnom drvenom namještaju koje izrađujem u svojoj tvrtki Vu Creator iz Tovarnika. Nema boljeg načina da živimo sukladno prirodi i u prirodi, od toga da smo okruženi prirodom. Drvo kao najprirodniji materijal za izradu ne samo igračaka, nego i namještaja, bio je i ostao je moj izbor za poduzetništvo. Stoga vjerujem da će drvo koje koristim za svoje kreacije i sve što ručno proizvodim, prema vlastitim zamislima ili željama mojih kupaca, biti dio prirode koja će doći u mnoge domove ovog Božića, a kroz unikatne i ručno rađene igračke za djecu«, ističe poduzetnik Salaić.

Za ovaj Božić svim zainteresiranim roditeljima u Hrvatskoj iz svog proizvodnog darovnog programa izdvaja stoliće s likovima iz crtanih filmova te s likovima životinja, drvene igračke – različite životinje, drvene blagdanske ukrase za različite namjene (interijeri i eksterijeri) te drveni namještaj za djecu – kreveti, stolovi, ormari, police.

Iz bogatog unikatnog programa ručno rađenih i personaliziranih dječjih igračka kao i namještaja, ovaj Božić sigurno će biti veseliji uz njegove proizvode koje ćete odabrati na dar.

»Proizvodi tvrtke Vu Creator su u cijelosti ručno rađeni prema idejama i željama kupca, jer samo u suradnji s klijentima dolazimo do najboljih mogućih i originalnih ideja. Da sve bude uronjeno u slavonsku tradiciju obrade drveta, sve što izrađujemo, stvaramo od punog drveta kao što su hrast ili jasen«, poručuje Salaić., dok u svom pogonu u Tovarniku ručnom i personaliziranom izradom dječjih igračka priprema mnoge božićne darove za svoje klijente.

A to su, i to u 95 % slučajeva narudžbi do sada, bile žene koje uglavnom pred Božić biraju darove za svoju djecu ili za poklone nekome drugom.

Mladi poduzetnik Josip Salaić planira u prvom redu osvojiti domaće tržište drvenih igračaka i unikatnog dječjeg namještaja. A svakako mu je u planu osim izvoza i jednog dana otvaranje tvornice na rodnoj slavonskoj ravnici. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni