Iz Save izvučen “fiat punto” s mrtvom osobom

Iz Save izvučen “fiat punto” s mrtvom osobom

Na lijevoj obali Save, 300-tinjak metara nizvodno od Mosta slobode danas je oko 13 sati pronađeno i iz rijeke izvučeno osobno vozilo marke “fiat punto” koje je u nju sletjelo 26. kolovoza i u kojem se nalazila jedna mrtva osoba, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja.

Očevici su govorili da je riječ o “fiatu uno” u kojoj su, prema nekim izjavama očevidaca, bile dvije, a prema nekima jedna osoba.

Olupina pronađena jučer, 27. kolovoza izvadit će se naknadno. Premda su neki medij prenijeli pogrešnu informaciju pokazalo se kako to nije bio automobil zbog kojeg je pokrenuta velika potraga u kojoj su sudjelovali policijski službenici Interventne jedinice policije, Specijalne jedinice policije, vatrogasci, volonteri Hrvatske gorske službe spašavanja, specijalistički tim za podvodnu pretragu tvrtke iz Zagreba sa opremom i dva jet skija opremljena sonarom za pretraživanje dna rijeke, te djelatnik Odjela za podvodnu arheologiju Hrvatskog restauratorskog zavoda s čamcem opremljenim sonarom. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni