Iz cisterne curio plin, Nova Branimirova privremeno zatvorena za promet

Iz cisterne curio plin, Nova Branimirova privremeno zatvorena za promet

»Danas u 10.11 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je obavijest o curenju plina iz autocisterne na benzinskoj postaji Petrol, na Branimirovoj ulici 121. Na teren su izašle ekipe Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke i Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Iz preventivnih razloga zatvoren je promet za sva vozila u blizini benzinske postaje. Situacija je pod kontrolom i čeka se nova autocisterna u koju će biti pretočen ostatak plina uz stručni nadzor«, poručili su danas iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba.

Iz preventivnih razloga zatvoren je promet za sva vozila u blizini benzinske postaje. Situacija je pod kontrolom i čeka se nova autocisterna u koju će biti pretočen ostatak plina uz stručni nadzor.

Zbog intervencije policije ZET je Novoj Branimirovoj cesti, od Južne do Osječke ulice, preusmjerio autobusne linije 231 Borongaj – Novi Retkovec i 269 – Borongaj – Sesvetski Kraljevec Iz tog razloga, autobusi navedenih linija voze sa Borongaja do Mandlove ulice te Ulicom Dubrava do Dupca i dalje na svoje trase. Tramvajski promet tekao je normalno na svim linijama. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni