Ispraćaj Božidara Novaka

Ispraćaj Božidara Novaka

Dugogodišnji član i nekadašnji predsjednik Hrvatskog novinarskog društva,  dobitnik novinarskih nagrada, priznanja Milan Grlović, nagrade Otokar Keršovani za životno djelo, novinar i publicist  Božidar Novak preminuo je u 89. godini života u utorak, 25. lipnja 2013. godine, nakon duge i teške bolesti u Zagrebu.

Posljednji ispraćaj Božidara Novaka bit će održan u utorak, 2. srpnja 2013. godine s početkom  u 14.10 sati iz mrtvačnice na Mirogoju. Komemoracija će biti isti dan u 11 sati u Novinarskom domu, Zagreb, Perkovčeva 2.

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t