Isplata novčane naknade za umanjenu kakvoću življenja

Isplata novčane naknade za umanjenu kakvoću življenja

Grad Zagreb nastavlja sklapati ugovore s podnositeljima zahtjeva koji su stekli pravo na novčanu naknadu za umanjenu kakvoću življenja na području mjesnih odbora Jakuševec, Hrelić i Mičevec. U Mjesnome odboru Mičevec, Vatrogasnome domu Jakuševec te Mjesnome odboru Hrelić danas se potpisuju ugovori o dodjeli novčane naknade za 2018.

“Već godinama sustavno isplaćujemo naknadu stanovnicima ovih naselja, to je najmanje što možemo napraviti za naše sugrađane koji žive u blizini tog deponija, a koji se nalazi tamo od početka 60ih godina prošlog stoljeća. Naknade će se uredno isplaćivati sve dok se ne otvori novi Centar za gospodarenje otpadom, a potom će se zatvoriti odlagalište na Jakuševcu”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić zahvalivši Mičevčanima, Jakuševčanima i Hrelićanima na strpljenju i razumijevanju.  

Ugovori se potpisuju na temelju Zaključka o utvrđivanju iznosa dijela pojedinačne novčane naknade za umanjenu kakvoću življenja na području utjecaja građevine namijenjene zbrinjavanju otpada Prudinec – Jakuševec. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni