Interliber se održava od 9. do 14. studenoga

Interliber se održava od 9. do 14. studenoga

Na Zagrebačkom velesajmu se od 9. do 14. studenoga održava 43. međunarodni sajam knjiga Interliber.

Sajam se održava u paviljonima 5, 6 i 7a, koje će ispuniti više od 230 izlagača iz 14 zemalja. Među njima su Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska.

Svečano otvorenje Interlibera bit će 9. studenog u 11 sati u paviljonu 5.

Ulaz na sajam moguć je na blagajnama na Južnom ulazu ZV-a uz predočenje važeće COVID potvrde. Posjetitelji be potvrde moći će se brzo testirati na punktu ispred glavnog ulaza, što će oh koštati 50 kuna. Posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere i ulaze u prostor sajma.

S obzirom na epidemiološku situaciju ove je godine na Interliberu smanjen broj punktova gdje se može kupiti knjiga. Dio nakladnika je odustao od fizičkoga nastupa na sajmu, a ove godine neće biti ni organiziranih posjeta iz Hrvatske i BiH.

Zajednica nakladnika i knjižara pri HGK kroz projekt Knjiga svima i svuda će putem svoje mrežne stranice ponuditi naslove s popustima od 20 do 70 posto.

Interliber će biti otvoren u utorak, srijedu i četvrtak je od 10 do 21 sat, u petak i subotu od 10 do 22 sata te nedjelju od 10 do 20 sati.

Interliber se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Zagrebačkog velesajma. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni