Interliber od sutra na Zagrebačkom velesajmu

Interliber od sutra na Zagrebačkom velesajmu

Novost na Interliberu je posebno osmišljeni dodatni sadržaj koji nosi naziv Znanstveni kvart, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način

Ovogodišnji 38. Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, koji se održava od 10. do 15. studenog na Zagrebačkom velesajmu, već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva.

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Novost na Interliberu je posebno osmišljeni dodatni sadržaj koji nosi naziv Znanstveni kvart, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način.

Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom te pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture donosi program znanstvene kulture u sklopu kojeg će moći uživati svi željni znanja u praksi.

Posjetitelji će tako moći sudjelovati u raznim interaktivnim pokusima i radionicama – moći će se prošetati geološkim razdobljima, igrati križić-kružić s Nao robotima, proučiti 3D printer, izolirati DNA iz tkiva, otkriti tajne zavođenja i još mnogo toga što će predstaviti brojne udruge, studentske sekcije, muzeji, knjižnice, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.

Detaljan program stručno pratećih događanja sajma Interliber na pozornici i štandu možete pogledati na sljedećoj poveznici. (I.C.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni