“Inspekcija“ zagrebačkih parkova

“Inspekcija“ zagrebačkih parkova

Gradonačelnik je sa suradnicima posjetio veće parkove u Zagrebu kako bi osobno provjerio njihovo stanje i sugerirao što joj treba učiniti za poboljšanje kvalitete

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima nadležnim za uređenje javnih gradskih površina u petak je posjetio park na Tomislavcu, Adrenalinski park u Miramarskoj i Park Brezje, kako bi vidio u kakvom su stanju i što treba urediti u najkraćem roku.

„Nije gradonačelnikovo da pokazuje samo ono što je dobro. Ponekad treba ukazati i na nedostatke koje treba popraviti, ali tek kad dođete na teren možete uočiti greške“, komentirao je gradonačelnik primijetivši da na Tomislavcu nije kvalitetno uređen travnjak, a nakon većih oborina, na dijelovima se skuplja voda te je opomenuo Šteficu Mihalić, šeficu Vodoopskrbe i odvodnje, jer bi Tomislavov trg trebao biti „perfektno uređen”.

Oko fontana na Trgu A. Starčevića oronule su kocke na pješačkom hodniku, a gradonačelnik nije zadovoljan ni tijekom, prošlog tjedna otvorenih, radova koji gotovo da se nisu pomakli s mjesta na pješačkom mostu preko Miramarske ulice koji će u konačnici spajati Adrenalinski park na Miramarskoj i Botanički vrt.

U parku Brezje (južna strana Vukovarske – preko puta zgrade Gradske uprave) građani su utabali staze na travnjaku koje će, po nalogu gradonačelnika, sada postati uređene pješačke staze. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni