Inova privukla 550 izlagača iz 31 zemlje svijeta

Inova privukla 550 izlagača iz 31 zemlje svijeta

Zagrebački velesajam će od srijede do subote (13. – 16. studenoga) biti domaćin 44. hrvatskog salona inovacija s međunarodnim sudjelovanjem – INOVA 2019. Riječ je o drugoj najstarijoj izložbi inovacija u svijetu i drugoj najvećoj europskoj izložbi inovacija. U paviljonu 7 svoje će inovacije predstaviti 550 izlagača iz 31 države svijeta.

Osim izložbenog karaktera Inova nudi i onaj poslovni, u kojem će domaći inovatori i poduzetnici u razgovorima s inozemnim kolegama tražiti put i plasman svojih proizvoda na eminentna svjetska tržišta.

Ova tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971. g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada je pokretač i simbol inovatorstva u Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. Organizatori poručuju da Inovu ove godine pripremaju na Velesajmu, mjestu najvećih dosadašnjih uspjeha i to u iznimnom posjećenom terminu Interlibera.

U sklopu Inove bit će održana i 15. izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova – Budi uzor 2019.

Organizatori izložbi su Savez inovatora Zagreba, Savez hrvatskih inovatora, dok je suorganizator Grad Zagreb.

Detaljnije obavijesti, kao i plan događanja mogu se pronaći na službenim stranicama: https://hr.inova-croatia.com. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni