INmusic ponovno na popisu 12 najboljih svjetskih glazbenih festivala

INmusic ponovno na popisu 12 najboljih svjetskih glazbenih festivala

Prestižan glazbeni časopis, britanski NME (New Musical Express), već je drugu godinu zaredom uvrstio INmusic festival na otvorenom među 12 najpopularnijih festivala na svijetu. Zagrebački glazbeni festival koji se od 25. do 27. lipnja 2018. održava na jarunskim otocima tako se našao uz bok s najvećim i najznačajnijim srodnim festivalima kao što su planetarno poznati Coachella, Reading And Leeds, Isle Of Wight, TRNSMT i NOS Alive.

INmusic festival svake godine okuplja velika imena suvremene glazbene scene, a posjetitelji diljem svijeta INmusic festival ocjenjuju kao omiljenu festivalsku destinaciju. Svake godine u Zagreb stiže sve više posjetitelja i novinara iz svih dijelova Europe i svijeta, a sam INmusic festival svojim konstantnim rastom iz godine u godinu postigao je i veliku međunarodnu reputaciju što dokazuje uvrštavanje drugu godinu za redom u elitno društvo najpoznatijih svjetskih festivala. Turistički rezultati najvećeg hrvatskog rock festivala svake su godine sve impresivniji, a međunarodna prepoznatljivost INmusica sigurno će ih još više povećati.

Pozicioniranjem festivala i kampa na tri jarunska otoka, INmusic festival je postao jedan od najpoznatijih kulturnih i turističkih brandova grada Zagreba čime je podrška Grada Zagreba i Turističke Zajednice Grada Zagreba više nego opravdana.

Impresivan glazbeni program INmusic festivala #13 je i službeno u cijelosti poznat – uključujući neka od najvećih rock imena današnjice među kojima se ističu Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal, ali i mnoge drugi izvođači.

Zbog iznimno velikog interesa za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival je i ove godine u prodaju pustio ograničen broj jednodnevnih ulaznica, koje se mogu kupiti isključivo preko službenog festivalskog webshopa.

Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) do kraja radnog dana u petak, 18. svibnja. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije) do 18. svibnja u ponoć, kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije). (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni