Indoors: Danas veliki okršaj između Karlovića i Baghdatisa

Indoors: Danas veliki okršaj između Karlovića i Baghdatisa

Toni Androić, igrač s pozivnicom Zagreb Indoorsa, izgubio je jučer od  Cipranina Marcosa Baghdatisa sa 6:7 (3), 6:2, 6:3. Naš predstavnik pružio je iznenađujući otpor, dobio prvi set te bio potpuno ravnopravan suparniku, nekadašnjem osvajaču Zagreba i finalistu Australian Opena.

Do vrlo važne pobjede u neizvjesnom dvoboju stigao je Rus Mihail Južnjij, koji je 2012. osvojio zagrebački naslov i u pojedinačnoj i u konkurenciji parova, protiv Slovenca Blaža Kavčiča te ušao u osminu finala. Ovo mu je prvo slavlje nakon što je i u Dohi i na Australian Openu ispao u prvom kolu.

Viktor Troicki, nedavni osvajač ATP turnira u Sydneyu, tek je na kraju trećeg seta slomio otpor ukrajinskog kvalifikanta Ilje Marčenka, iako je pri rezultatu 5:4 u trećoj dionici servirao za meč.

Danas je na rasporedu Ivo Karlović protiv Marcosa Baghdatisa, zatim hrvatski okršaj između Mate Delića i Ivana Dodiga koji je Australian Openu došao do polufinala u konkurenciji parova te Antonio Veić protiv Jamesa Warda. (I. C.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni