Indonezijski proizvodi u predvorju Matice hrvatskih obrtnika

Indonezijski proizvodi u predvorju Matice hrvatskih obrtnika

Izložen je namještaj, torbice od zmijske kože, srebrni i biserni nakit, batik odjeća, kava, dekoracije za dom, modni dodaci, a predstavljeni su i umjetnički obrti.

U predvorju zgrade Matice hrvatskih obrtnika u Zagrebu u Ilici danas je otvorena izložba indonezijskih proizvoda. Izloženi su proizvodi od drva, kože, tekstila i dr. koji će se ondje moći razgledati i kupiti još u subotu od 10 do 18 sati.

indonezija_obrtnikIzložba je organizirana u suradnji Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i Veleposlanstva Republike Indonezije. Šesnaest malih i velikih tvrtki iz ove otočne države jugoistočne Azije izlaže namještaj, torbice od zmijske kože, srebrni i biserni nakit, batik odjeću, kavu, dekoracije za dom, modne dodatke, a predstavljaju se i umjetnički obrti.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i Veleposlanik Indonezije Agus Sardjana nadaju se da će ovo biti prvi korak ka uspostavi dugoročne suradnje između indonezijskih i hrvatskih obrtnika i poduzetnika, koji se bave istom ili sličnom djelatnošću. Bazar indonezijskih tvrtki ovih se dana održava i u Budimpešti, a predstavnici Veleposlanstva Indonezije najavili su posjet Hrvatskoj ponovno na jesen, kada se planira održavanje poslovnih razgovora s hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima. (Boris Jagačić)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni