INA donirala 150 tisuća kuna Specijalnoj bolnici Gornja Bistra

INA donirala 150 tisuća kuna Specijalnoj bolnici Gornja Bistra

Zahvaljujući Ininoj donaciji bit će kupljeni uređaji za hidroterapiju u novouređenom kabinetu za fizikalnu terapiju te nabavljene nove bolesničke postelje

Tvrtka Ina u utorak je donirala je 150.000 kuna Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, za nabavku medicinske opreme za opremanju kabineta za fizikalnu terapiju, ne bi li se malim pacijentima pružila što bolja skrb.

Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra ustanova je koja skrbi o djeci s najtežim oblicima kroničnih bolesti, a trenutno je u njoj smješteno 110 malih pacijenata, rekao je ravnatelj bolnice Renato Mittermayer.

»Djeca koja borave i liječe se u Gornjoj Bistri hrabro se nose s bolešću i zato smo danas ovdje da bismo se uključili i dali svoj doprinos, kako bi terapija i skrb koju im pružaju bila što kvalitetnija, a dani barem malo lakši«, rekao je član Uprave Ine Davor Mayer. U akciju za pomoć bolnici uključili su se i Inini zaposlenici ispunjavanjem ankete o uključenosti, a za svaku ispunjenu anketu Ina je donirala 15 kuna, priopćeno je iz Ine.

Zahvaljujući Ininoj donaciji bit će kupljeni uređaji za hidroterapiju u novouređenom kabinetu za fizikalnu terapiju te nabavljene nove bolesničke postelje.

»Našu bolnicu uvijek obraduje pomoć donatora, ne samo zbog materijalne pomoći, nego se svakom donacijom vidi iz dana u dan da u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali bolesnici zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva čija se snaga i humanost očituju upravo na pomoći djeci koja su ovako teško bolesna«, izjavio je ravnatelj Mittermayer. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni