Ina će izdvajati jedinstvenu naftu za potrebe bolnice Naftalan

Ina će izdvajati jedinstvenu naftu za potrebe bolnice Naftalan

Naftalan će ovime obnoviti svoje zalihe naftenske nafte iz koje se dobiva naftalan, a koji bolnica koristi u terapiji pacijenata

Između Specijalne bolnice Naftalan i tvrtke Ina d.d. u srijedu će biti potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji, priopćeno je danas iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Prema ugovoru, Ina d.d. će za potrebe Specijalne bolnice Naftalan iz bušotina eksploatacijskog polja Šumečani izdvajati jedinstvenu naftensku naftu koja se komercijalno u medicini koristi jedino u Ivanić-Gradu i Azerbejdžanu. Naftalan će ovime obnoviti svoje zalihe naftenske nafte iz koje se dobiva naftalan, a koji bolnica koristi u terapiji pacijenata.

Ugovor će biti potpisan u bolnici Naftalan u Ivanić-Gradu, a potpisat će ga Goran Maričić, ravnatelj Naftalana i Želimir Šikonja, izvršni direktor tvrtke Ina d.d., dok će potpisivanju u ime Zagrebačke županije prisustvovati župan Stjepan Kožić i predsjednik Županijske skupštine Dražen Bošnjaković te ispred Grada Ivanić-Grada gradonačelnik Javor Bojan Leš. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni