INA će biti glavni sponzor Zagreb Auto Show-a

INA će biti glavni sponzor Zagreb Auto Show-a

Foto: Kadar s posljednjeg Zagreb Auto Show-a održanog 2008. godine

Na ovu značajnu sajamsku priredbu, za koju će se karte moći kupiti na benzinskim postajama INA-e, dolazak je do sada već najavilo više od 200 izlagača, a očekuje se oko 150 tisuća posjetitelja iz cijele regije

Gradonačelnik Grada Zagreb Milan Bandić i izvršni direktor Korporativnih poslova INA d.d. Tomislav Thür potpisali su danas u zgradi Gradske uprave Ugovor o generalnom sponzorstvu Zagreb Auto Show-a koji, nakon osam godina pauze, ponovno starta na inicijativu zagrebačkoga gradonačelnika.

Međunarodni salon automobila održat će se od 5. do 10. travnja ove godine na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Grada Zagreba, Zagrebačkog holdinga i Turističke zajednice grada Zagreba, uz podršku Međunarodnog udruženja proizvođača automobila. Na ovu značajnu sajamsku priredbu, za koju će se karte moći kupiti na benzinskim postajama INA-e, dolazak je do sada već najavilo više od 200 izlagača, a očekuje se oko 150 tisuća posjetitelja iz cijele regije, rečeno je na potpisivanju.

Uz zahvalu svim sudionicima ovog projekta i generalnom sponzoru INA d.d., gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da se Zagreb Auto Show vraća na velika vrata, da njime pridonosimo imidžu Zagreba kao razvijene gospodarske metropole, koja kroz Zagreb Auto Show staje uz bok najvećih i svjetski najpoznatijih automobilističkih izložbi koje se održavaju u Frankfurtu i Ženevi. Ovaj sajam doprinijet će i napretku automobilske industrije te razvoju gospodarstva u Zagrebu.

»Drago nam je što smo sudjelujemo u ovako važnom projektu, naše sponzorstvo ujedno dokazuje da je INA motor zagrebačkog gospodarskog razvitka«, napomenuo je izvršni direktor Tomislav Thür, istaknuvši da suradnja Grada Zagreba i INA-e traje već dugo, posebice na državanju manifestacije INA Delata Rally, gdje im je Zagreb partner. »Vjerujem da će se održavanjem ovog Sajma povećati prodaja automobila što je u svakom slučaju dobro za automobilsku industriju i gospodarstvo u cjelini«, dodao je Thür, najavivši da će INA prirediti mnoge promotivne sadržaje između kojih je istaknuo originalni izložbeni prostor u obliku replike benzinske postaje, gdje će posjetitelji moći dobiti sve informacije o Inininm visokokvalitetnim gorivima, mazivima i ostalim proizvodima. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni