Imenovana tri nova člana Uprave Holdinga

Imenovana tri nova člana Uprave Holdinga

Dolenec je najavila da će ZGH danas raspisati javni natječaj za 17 voditelja podružnica, direktora trgovačkih društava te ravnatelja Gradska ljekarna Zagreb

Dolenec je najavila da će da razriješene voditelje i direktore podružnica Uprava Holdinga holdinga može rasporediti na druga adekvatna radna mjesta. Dodala je da će za Upravu ZET-a i Zagrebačkog velesajma također biti raspisan javni natječaj.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević na današnjoj je konferenciji za novinare u Gradskoj upravi predstavio tri nova člana Uprave Zagrebačkog holdinga, čiji mandat počinje rujnu. To su Ivan Novaković, Boris Sesar i Matija Subašić Maras za koje je gradonačelnik rekao da imaju desetogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim tvrtkama.

Na javni natječaj za članove Uprave ZGH pristigle su 73 prijave, a gradonačelnik Tomašević je u užem izboru obavio intervju s 15 kandidata.

„Ovi kandidati su izabrani kao dodatni članovi Uprave. Nakon primopredaje vlasti imenovali smo za članove Nikolu Vukovića i Antu Samodola, a s troje novih članova smatramo da je Uprava Zagrebačkog holdinga kompletirana”, zaključio je Tomašević.

Javni natječaj i za novu upravu ZET-a i Velesajma

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec je najavila da će Zagrebački holding danas raspisati javni natječaj za 17 rukovodećih pozicija, odnosno voditelja podružnica, direktora trgovačkih društava i ravnatelja ustanove Gradska ljekarna Zagreb. Natječaj će biti objavljen na mrežnim stranicama Holdinga, a trajat će do 7. rujna.

Naglasila je da kandidati trebaju imati petogodišnje upravljačko iskustvo i moraju priložiti program razvoja podružnica, tvrtki kćeri i ustanova što će, kako je rekla, biti važno za viziju razvoja cijelog Holdinga.

Dolenec je rekla da razriješene voditelje i direktore podružnica Uprava Holdinga holdinga može rasporediti na druga adekvatna radna mjesta. Dodala je da će za Upravu ZET-a i Zagrebačkog velesajma također biti raspisan javni natječaj.

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet se osvrnuo na aktivnosti mobilnog tima vezano za obnovu Zagreba. Naglasio je da su obrađene zgrade označene crvenom naljepnicom, njih 958 te su mobilni timovi prošlog tjedna započeli s obradom zgrada označenih žutom naljepnicom. Dosad je obrađeno 650 zahtjeva.

„Prošli tjedan se krenulo s obradom zgrada u četvrti Podsljeme, a ovaj tjedan s gradskom četvrti Gornja Dubrava. Zatim su na redu Maksimir i Sesvete”, izjavio je Korlaet. Dodao je da se građani mogu obratiti mobilnom timu na broj 610 11 71. 

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni