Igraonica “Ljepljivi prstići”

Igraonica “Ljepljivi prstići”

Centar za kulturu i informacije Maksimir organizira ritmičko-glazbenu igraonicu Ljepljivi prstići u sklopu u koje će se izmjenjivati razni sadržaji koji se provode s djecom jasličke dobi. Uz uobičajne sadržaje u jaslicama i vrtićima (pjevanje, brojalice, pokret uz glazbu i igre s pjevanjem), novost su Igre uz glazbu i pokret i Igre s pjevanjem za jasličku dob.

Šest će sadržaja biti prisutno na svakom od četiri sata radionice u svibnju:

1. pjevanje pjesama za djecu i dječjih pjesama

2. brojalice (isključivo dječje, folklorne, bez onih koje su stvorili odrasli)

3. pokret uz glazbu

4. igre s pjevanjem za vrtićku dob

5. igre uz glazbu i pokret, prilagođene dobi prisutne djece

6. igre s pjevanjem za jasličku dob

Voditeljica programa,mr.sc. Heda Gospodnetić je vodeći stručnjak za metodiku glazbene i plesne kulture, kao i za dječji foklor u ranoj i predškolskoj dobi. Nekoliko deseteljeća je predavala kolegije koji obuhvaćaju tu problematiku, budućim odgajateljima na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Program se održava svake srijede od 11 do 12 sati.

Mjesečna cijena iznosi 50 kuna.

(zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t