Idući tjedan počinje 41. Interliber

Idući tjedan počinje 41. Interliber

Interliber, 41. međunarodni sajam knjiga i učila na kojem će izlagati više od 300 nakladnika-izlagača iz 13 zemalja održat će se na Zagrebačkom velesajmu od utorka 13. studenoga do nedjelje 18. studenoga u paviljonima 5 i 6, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare na Velesajmu. Posjetitelji će kao i prijašnjih godina moći besplatno ući na sajam.

Kako je rečeno, izložbeni prostor bit će za 7 % veći u odnosnu na lanjski sajam, a posjetitelje očekuje više od 200 svakodnevnih pratećih programa. Istovremeno, od. 14. do 17. studenog bit će održana INOVA, 43. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem koji će u paviljonima 7 i 7 A okupiti 400 inovacija s brojnim pratećim sadržajima.

»Oba ova sajma pokazuju da je Zagrebački velesajam centar poslovne i društvene komunikacije«, istaknula je direktorica Dina Tomšić. Grad Zagreb od prvog dana podržava ove dvije vrhunske sajamske priredbe koje su od posebnog značaja za sve građane Zagreba i Hrvatske«, istaknula je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Na Interliberu će sudjelovati Ivana Dragičević, Tvrtko Jakovina, Oleg Maštruko, Dalija Orešković, Željko Ivanković, Božo Kovačević, Žarko Puhovski i drugi domaći doajeni. »Najpoznatiji inozemni gosti su izraelski povjesničar i filozof Hararija, autori raznih bestselera kao što je Gel Haneman iz Škotske, Thomas Enger i brojni drugi trenutno vodeći pisci koji će biti na raspolaganju posjetiteljima«, istaknula je direktorica Velesajma Dina Tomšić. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni