I stanovnici Glavničice Donje napokon priključeni na vodovod

I stanovnici Glavničice Donje napokon priključeni na vodovod

Prema riječima Štefice Mihalic iz Vodoopskrbe i odvodnje napravljeno je 2 km vodoopskrbnih cjevovoda na koji će biti priključeno 40-ak kuća, a investicija je iznosila nešto manje od milijun kuna

Gradonačelnik Milan Bandić danas je, sa suradnicima, obišao trasu na kojoj je započelo priključivanje korisnika na javni vodoopskrbni sustav grada Zagreba u Glavničici Donjoj u Sesvetama.

Posjetivši prve dvije obitelji čije su kuće priključene na gradski vodovod, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što su konačno i stanovnici ovog dijela Zagreba dobili vodu jer, kako je istaknuo, voda je život i bez nje je jako teško funkcionirati. »Priča se malo otegnula«, dodao je, »ovo je trebalo biti gotovo prije osam mjeseci ali evo, na zadovoljstvo svih nas, sada će i stanovnici Glavničice Donje imati nesmetanu opskrbu vodom«.

Prema riječima Štefice Mihalic iz Vodoopskrbe i odvodnje napravljeno je 2 km vodoopskrbnih cjevovoda na koji će biti priključeno 40-ak kuća, a investicija je iznosila nešto manje od milijun kuna. »Drago nam je da smo umrežili i ovaj udaljeni dio Zagreba«, dodala je predstavnica ViO-a, spomenuvši da se na području Sesveta na više mjesta odvijaju radovi na izgradnji vodovoda i kanalizacije.

Izgradnja vodoopskrbne mreže obuhvatila je Čergarovu, Šijanskovu i Vinogradarsku ulicu, Ferenčakov, Valetićev i Friganov ogranak, te ogranak Čergarove, a radovi su započeli u rujnu 2014. (zagreb.hr /zg-magazin.com.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni