I ove godine klizalište u Jastrebarskom

I ove godine klizalište u Jastrebarskom

Otvorenje klizališta održat će se u subotu, 05.12.2015., uz bogat program na ledu i dolazak Djeda Mraza u pratnji mažoretkinja i moto mrazova

U sklopu Adventa u Jaski, koji se održava od 29. studenog do 10. siječnja na Strossmayerovom trgu, bit će postavljena kupola u kojoj će se tijekom cijele manifestacije održavati bogat zabavno – kulturni program, razne božićne i likovne radionice i tradicionalni Božićni sajam.

I ove godine svim posjetiteljima bit će na raspolaganju klizalište na kojem će se provoditi program zimske igraonice, kao i brojna druga događanja za male i velike.

Otvorenje Adventa u Jaski održat će se u nedjelju 29.11 2015., uz nastupe polaznika Glazbene škole Jastrebarsko i zbora ’Hitići’’, paljenje prve Adventske svijeće i proglašenje pobjednika natječaja za djecu „U noći Božjeg djeteta’’.

Isto tako, otvorenje klizališta održat će se u subotu, 05.12.2015., uz bogat program na ledu i dolazak Djeda Mraza u pratnji mažoretkinja i moto mrazova.

Zbog priprema Strossmayerov trg će biti zatvoren od 23.11.2015. u 23.00 sati do ponedjeljka 11.01.2016. u 14.00 sati, pa se mole građani da uklone svoja parkirana vozila sa gradskog trga, zbog nemogućnosti prometovanja u navedeno vrijeme. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni