I ove godine 700 kuna za gnijezdo bijele rode

I ove godine 700 kuna za gnijezdo bijele rode

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Zagrebačka županija osigurali su i u 2015. godini sredstva za provedbu projekta ‘Zaštita i očuvanje bijele rode u 2015. godini‘ na području Zagrebačke županije. Ovim projektom se, sedmu godinu zaredom, vlasnicima/korisnicima objekata na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda godišnje isplaćuje naknada za održavanje krovišta u iznosu od 700 kuna po gnijezdu.

Mole se vlasnici/korisnici objekata koji na svom objektu imaju gnijezdo bijele rode, a do sada nisu sudjelovali u projektu, da do 25. srpnja 2015. kontaktiraju Javnu ustanovu Zeleni prsten radi prijave gnijezda. Za ostvarivanje naknade u projektu potrebna je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

– izjava(evidencijski list s izjavom korisnika) – ispuniti i potpisati (preuzeti na www.priroda-zagrebacka.hr ili direktno kod djelatnika Javne ustanove prilikom terenskog obilaska):

– preslika osobne iskaznice;

– preslika vlasničkog lista ili drugog dokumenta kojim se dokazuje vlasništvo/korištenje objekta na kojem je gnijezdo bijele rode;

– preslika broja tekućeg računa (IBAN).

Korisnici koji su do sada sudjelovali u projektu i primali naknadu, a nije bilo izmjene u podacima i dokumentaciji, potrebno je do 25. srpnja 2015. godine dostaviti popunjeni obrazac i izjavu o istinitosti podataka a koji će im biti dostavljeni poštom.

Sva potrebna dokumentacija dostavlja se na adresu: JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, 151. samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor.

Za ostale informacije kontaktirati Javnu ustanovu na tel. 6111-552 ili e-pošta: info@priroda-zagrebacka.hr. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni