I Mrak-Taritaš će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba

I Mrak-Taritaš će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba

»Zagreb nema budućnost kroz lik i djelo jednog čovjeka već kroz stvaranje otvorenih javnih sustava koji su u interesu građana Grada Zagreba«, poručila je Anka Mrak-Taritaš

»HNS je spreman za izbore u Gradu Zagrebu kada god do njih dođe, a ja osobno, kao predsjednica zagrebačkog HNS-a, spremna sam biti kandidatkinjom za gradonačelnicu Zagreba«, izjavila je u četvrtak aktualna ministrica graditeljstva Anka Mrak-Taritaš.

Ustvrdila je da je nakon prošlogodišnjih događanja vezanih uz gradonačelnika bilo očekivano da u Zagrebu više ništa neće biti isto. »Stoga mogući prijevremeni izbori nisu iznenađenje«, rekla je Mrak-Taritaš i naglasila kako se HNS Grada Zagreba aktivno sprema za iduće izbore bili oni prijevremeni ili redoviti.

Prema njezinim riječima HNS Grada Zagreba napravio je prijedlog programa koji je predočen članstvu. Taj program je u javnoj raspravi, a planiraju tokom ožujka kroz javne rasprave i okrugle stolove predočiti građanima kako HNS vidi budućnost Zagreba. »Zagreb nema budućnost kroz lik i djelo jednog čovjeka već kroz stvaranje otvorenih javnih sustava koji su u interesu građana Grada Zagreba«, poručila je Anka Mrak-Taritaš aludirajući na još uvijek aktualnog gradonačelnika Milana Bandića. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni