I kesteni “ožednjeli” na ljetnoj vrućini

I kesteni “ožednjeli” na ljetnoj vrućini

Radnici Zrinjevca u ponedjeljak su zalijevali mlada drvoredna stabla kestena. Stabla su, kako doznajemo u toj podružnici Zagrebačkog holdinga, zasađena u jesen 2016. i proljeće 2017. godine. Za vrućih i suhih ljetnih mjeseci biljkama i stablima treba vode. I dok svatko održava svoje kućne biljke i vrtove, ekipe Zrinjevca brinu se za javne zelene površine.

Kako saznajemo, zalijevanje se obavlja dva – tri puta tjedno, ovisno o vremenskim uvjetima kao i vrsti biljke, odnosno stabla. Zalijevanje se obavlja na području svih gradskih četvrti, na raspolaganju je pet cisterni, a na tome radi po dvadesetak radnika podružnice. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t