I drugi koncert Miroslava Škore u Lisinskom

I drugi koncert Miroslava Škore u Lisinskom

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj kući, konjima i drveću

Nakon rasprodanog prvog koncerta, Miroslav Škoro će održati i drugi koncert , 18. veljače 2015 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.

Na sceni će Škoro – pjevač, autor, televizijski voditelj, diplomat, koncert majstor i čovjek sa stavom – kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korjeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto muljaju kad su se spustili na Mjesec i kako uloviti štuku na mrtvog bandara…?

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima;pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se,nadali se, živjeli i umirali…

Cijena ulaznice: 110, 130, 150 knuna. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni