I bazen Iver dobio wellness centar

I bazen Iver dobio wellness centar

U sklopu bazena Iver u četvrtak je otvoren wellness centar, a svečanom otvaranju bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Wellness se nalazi u sklopu bazena Iver koji je otvoren u rujnu 2016. godine, a godinu dana nakon bazena i svega dva mjeseca nakon otvaranja wellnessa na bazenskom kompleksu Svetice svoja vrata građanima otvorio je i wellness na bazenu Iver.

Uz zatvoreni bazen dimenzija 33×25 metara izgrađeno je i sunčalište te fitness dvorana, sauna, garderoba s pratećim sadržajima i dvonamjensko sklonište za 200 osoba.

Vrijednost opremanja kompletnog wellnessa i teretane uključivši i manje građevinske zahvate iznosi oko 280 000 kuna, a za opremanje je bila zadužena tvrtka Naturdepil.

»S obzirom na to da wellness na Sveticama jako dobro radi, odlučili smo jedan otvoriti u istočnom dijelu grada kako bismo takve usluge i zdrav život približili stanovnicima koji žive od Sesveta do Dugog Sela. U današnjem užurbanom stilu života nemamo vremena sat vremena putovati nekamo«, izjavio je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Budućim korisnicima wellnessa Iver na raspolaganju će biti: finska sauna, nekoliko vrsta masaža, soba za opuštanje s ponudom detoksikacijskih čajeva, teretana i bazen.

Radno vrijeme wellnessa Iver je svim danima od 09:00 do 21:00 sati, a pored svega pobrojanog wellness na Sveticama nudi i mogućnost korištenja posebno skrojenih paketa usluga.

Izvođač radova na izgradnji wellness centra je bila tvrtka Zagrebgradnja d.o.o., a investitor Zagrebački holding. Najveća atrakcija moderne vizure je zatvoreni je bazen veličine 33×25 metara, a namijenjen rekreativnom plivanju i vaterpolu. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni