I “bandićevci” bodrili “Vatrene”

I “bandićevci” bodrili “Vatrene”

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić je istaknula da je bez obzira na rezultat hrvatska reprezentacija pobjednik, ali je uvjerena da Hrvatska može ući i u finale

U sjedištu stranke Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti u srijedu navečer vladala je prava navijačka atmosfera. Brojni članovi zagrebačkog Foruma mladih Stranke rada i solidarnosti na čelu s predsjednicom Natalijom Prica Oreški žestoko su navijali za hrvatsku reprezentaciju u polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu protiv Engleske.

Uz članove Foruma mladih utakmicu su pratili predsjednik stranke i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić te gradski zastupnici stranke, a svi su od početka utakmice bili uvjereni u pobjedu koja će Vatrenima omogućiti ulazak u finale.

Uoči utakmice gradska zastupnica Gordana Rusak je rekla da kao i svi Hrvati očekuje pobjedu hrvatske reprezentacije.

„Naša reprezentacija već jest pobjednik, bilo koje mjesto da zauzme. Bit će teška utakmica , ali naša momčad je jaka i psihički i fizički . Veseli me što kao nacija imamo ponos, prkos, a oni koji su renomirani pokušavaju se izdići. Htjela bih da to njihovo izdizanje malo spustimo“, rekla je za ZG- magazin Rusak.

Članica zagrebačkog Foruma mladih Valentina Brleković smatra da će Hrvatska pobijediti Englesku, jer je i do sada na SP-a pobjeđivala u svim utakmicama te joj niti utakmica protiv Engleske neće biti nikakva prepreka do finala.

„Hrvatska odnosi pobjedu. Neće nam se više nikada desiti da imamo ovakvu ekipu. Sigurna sam da će Hrvatska ući u finale. Ovo je jedinstvena prilika“, istaknula je Antonija Kapetanović.

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić je istaknula da je bez obzira na rezultat hrvatska reprezentacija pobjednik, ali je uvjerena da Hrvatska može ući i u finale.

„Vjerujem da će ovi sjajni mladići opravdati naše povjerenje i želju za pobjedom“, rekla je Majić.

U prostorijama stranke pravo je oduševljenje nastalo kada je nakon produžetaka Hrvatska pobijedila Englesku s 2:1. Nitko od okupljenih nije krio ponos, zadovoljstvo i sreću.

„Ova utakmica je bila teška, naporna, ali rezultat je na kraju izvrstan“, rekao je gradski zastupnik Nenad Matić. Nakon utakmice članovi zagrebačkog Foruma mladih Stranke rada i solidarnosti i gradski zastupnici uputili su se na Trg bana Josipa Jelačića, gdje su s ostalim navijačima ulazak Vatrenih u finale slavili dugo u noć.

Ivana Vranješ