Humanitarni karakter Memorijala Ivan Ivančić

Humanitarni karakter Memorijala Ivan Ivančić

Ususret 66. Hanžekovićevom memorijalu, danas, 5. rujna, u 18,50 sati kod fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravit će prisutne na svečanosti otvorenja Memorijala Ivan Ivančić – natjecanje u bacanju kugle u spomen na legendarnog trenera najboljih hrvatskih bacačica i bacača.

Natjecanje na kojem će nastupiti brojna značajna svjetska i domaća imena započinje u 19,00 sati, a u 18,10 sati, kao uvod, predviđeno je revijalno bacanje kugle u kojem će se okušati poznate hrvatske sportašice i sportaši.

Po završetku natjecanja u 20,00 sati, gradonačelnik Grada Zagreba uručit će pehar pobjedniku.

Memorijal Ivan Ivančić ima i humanitarni karakter – promovira akciju Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti, kojom se prikuplja pomoć za obitelji kojima je potrebna pomoć. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t