Humanitarna utakmica Cedevita – Zvezda

Humanitarna utakmica Cedevita – Zvezda

Posljednju utakmicu u ovoj sezoni TOP 16 Eurolige KK Cedevita igra u petak, 8. travnja, u Zagrebu, u Košarkaškom centru Dražen Petrović, protiv KK Crvena Zvezda Telekom s početkom u 19 sati. Ukupan prihod od ulaznica bit će doniran za projekt obnove Vukovarskog vodotornja. U KK Cedevita se nadaju dobroj posjećenosti te da će uspjeti prikupiti pristojan novac za obnovu vodotornja.

Ulaznice za utakmicu Cedevita – Crvena Zvezda Telekom mogu se kupiti po cijeni od 25 kuna na prodajnom mjestu Dom košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu u srijedu, 6.4.  i četvrtak, 7.4. od  15.00 do 20.00 sati , a od srijede u poslovnicama Tiska i Tisak Medie, na benzinskim postajama Petrol, Exlusive Change mjenjačnicama, poslovnicama Atlas Airtoursa, Autotransa, Dalas Music Shopa i Aquariusa, uz napomenu da se mogu kupiti i online preko sustava www.eventim.hr. Blagajne KC Dražen Petrović otvorene su u petak od 15 sati do početka utakmice. Djeca do 12 godina ulaze besplatno kao i osobe s invaliditetom, a njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

KK Cedevita je i u prošlim sezonama aktivno promicala obnovu Vukovara. Prošle godine su organizirali završnicu Kupa Krešimir Ćosić u dvorani Borovo naselje. Pretprošle godine su u istoj dvorani organizirali utakmicu A-1 Lige za prvaka s Alkarom.Utakmica u Zagrebu u sljedeći petak još je jedan od njihovih doprinosa Vukovaru – Gradu Heroju.

(ZG magazin)