HSU-ovci će obići stanovnike kontejnerskog naselja u Petrinji

HSU-ovci će obići stanovnike kontejnerskog naselja u Petrinji

U zagrebačkom hotelu Laguna u srijedu je održana 29. sjednica Predsjedništva i 5. sjednica Središnjeg odbora Hrvatske stranke umirovljenika.

Na skupu je razmotrena aktualna politička situacija, izglasan završni račun za 2021 godinu, usvojen rebalans proračuna za ovu godinu te prihvaćeno Izvješće o realizaciji aktivnosti u prošloj godini i raspravljano o unutarstranačkoj problematici.

Nazočnim članovima stranke uručen je primjerak jedinstvenog promidžbenog letka koji je izradio Centralni izborni stožer, a s kojim će ove godine započeti terenski rad u promociji stranke. Zahvalivši se svima na dolasku predsjednik stranke Veselko Gabričević čestitao je unaprijed uskršnje blagdane i najavio promidžbenu akciju kojom će se prije Uskrsa stanovnicima kontejnerskog naselja u Petrinji podijeliti prigodni pokloni.

IZ HSU-a poručuju kako unatoč pogoršanoj političkoj situaciji i ratnoj ugrozi u našem okruženju njihove stranačke aktivnosti.

»Dapače s obzirom na sve veće inflatorne udare na naše sugrađane i osobito umirovljenike naša je uloga i značaj od sve veće važnosti i pogledi brojnih naših starijih sugrađana usmjerene su prema nama. Dokaz su tome i brojni upiti koji nam svakodnevno pristižu elektronskom poštom i na koje nastojimo što revnije odgovoriti«, navodi se u priopćenju iz HSU-a. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni