Hrvatski taekwondo savez dobiva prostor na Velesajmu

Hrvatski taekwondo savez dobiva prostor na Velesajmu

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog taekwondo saveza, predvođene predsjednikom Antom Nobilom.

Nakon sastanka, predsjednik Nobilo istaknuo je da će Savez 50. godišnjicu postojanja proslaviti 30. svibnja ove godine pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića.

»U okviru proslave 50-te obljetnice podići će se spomen ploča pred Gornjogradskom gimnazijom, gdje je prvi puta korejski trener Park Sun Jae demonstrirao taekwondo. Osim toga potpisat će se memorandum o razumijevanju između Zagreba i Hrvatskog taekwondo saveza o dodjeli prostora na Zagrebačkom velesajmu za Nacionalni taekwondo centar«, rekao je predsjednik saveza Nobilo. »Istoga dana u Hotelu Sheraton uz prisustvo predstavnika Svjetske i Europske taekwondo federacije proglasit ćemo najbolje trenere i sportaše svih vremena te dodijeliti priznanja najzaslužnijim za razvoj ovoga sporta«dodao je.

»Zagreb je grad borilačkih vještina, a upravo je taekwondo na samome vrhu«, poručio je pročelnik GU za sport Milan Pavelić te je dodao da će Grad u okviru svojih mogućnosti sve poduzeti da Centar zaživi i da naši vrhunski sportaši imaju što bolje uvjete za daljnji rad. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni