Hrvatski e-bicikl nominiran za inovativan proizvod godine

Hrvatski e-bicikl nominiran za inovativan proizvod godine

Svojim jedinstvenim dizajnom kao i ekološkim prednostima, Bioplanetov proizvod električni bicikl BIKE osigurao je ulazak u prestižno društvo nominiranih proizvoda, pojedinaca i projekata čija je glavna odlika kreativnost i inovativnost.

Nagrada za kreativnost i inovativnost, jedinstvena u svijetu, već se jubilarnih pet godina dodjeljuje od strane Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK). Prošlog tjedna, nakon višednevnog vijećanja službenog stručnog žirija, objavljene su sve nominirane institucije, projekti, proizvodi, pojedinci i inicijative koji su svojim djelovanjem i postignućima obilježili proteklu godinu. Električni bicikl Bioplanet Bike, zbog svog jedinstvenog dizajna i prepoznate važnosti za očuvanje okoliša nominiran je između velikog broja prijavljenih projekata za jednog od tri natjecatelja u kategoriji “Kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod”.

Dizajn bicikla privlači pažnju prolaznika i drugih sudionika u prometu. Analizom tržišta i detaljnim razvojem, tvrtka Bioplanet kreirala je električni bicikl koji se ističe svojim dizajnom i performansama. Jedini je to bicikl na tržištu koji ima mogućnost rasta okvira i prilagodbe korisniku. Izmjenom modula sjedala otvara se mogućnost prilagodbe korisniku od srednjoškolske pa sve do umirovljeničke dobi.

“U samo nekoliko dana po objavi početka prodaje Bioplanet Bike-a dobili smo pohvale i upite iz cijelog svijeta za naš proizvod. Dizajn električnog bicikla je odlično prihvaćen diljem svijeta bez obzira što smo objavu napravili samo za domaće tržište i na hrvatskom jeziku. Bike-om smo probudili interes kupaca od Kanade do Australije, a gdje bi izdvojili poseban upit iz australske baze na Antarktiku. Sukladno tome odlučili smo prijaviti proizvod na natječaj Dani kreativnosti i inovativnosti 2012. godine u organizaciji Udruge MRAK a čija nominacija za kreativan i inovativan proizvod 2012. godine potvrđuje jedinstvenost i izvrsnost Bioplanet Bike-a” izjavila je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet d.o.o.  (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni