Hrvatske rukometašice uskoro kreću s pripremama

Hrvatske rukometašice uskoro kreću s pripremama

Naše reprezentativke s pripremama kreću 24. studenog u Zagrebu, a okupiti će se u Zagrebu.Već 29. i 30. studenog hrvatske rukometašice će u Varaždinu odigrati pripremne utakmice protiv reprezentacije Crne Gore.

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga izabrao je 18 rukometašica koje će krenuti na završne pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo. Upravo su Hrvatska i Mađarska domaćini ovogodišnjeg Europskog prvenstva, koje će trajati od 7. do 21. prosinca. Naše reprezentativke s pripremama kreću 24. studenog u Zagrebu, a okupiti će se u Zagrebu. Već 29. i 30. studenog hrvatske rukometašice će u Varaždinu odigrati pripremne utakmice protiv reprezentacije Crne Gore.

„Priželjkujem plasman u polufinale. To je naš cilj. Ukoliko izborimo polufinale osim borbe za medalje na Europskom prvenstvu osigurali bi i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Danskoj. Ne bi bio neuspjeh niti da se plasiramo između petog i sedmog mjesta, no sve ispod sedmog mjesta bio bi neuspjeh“, istaknuo je Canjuga.

Tijekom priprema naše će reprezentativke igrati pripremne utakmice protiv kadeta Varaždina i Ivanca. Na užem popisu izbornika Canjuge nalazi se 18 rukometašica, a još 10 ih je na širem popisu. Mjesto među 18 izborile su Jelena Grubišić (Györ), Marta Žderić (Budućnost,) Ivana Jelčić (Lokomotiva), Maja Zebić (Vardar), Tea Grubišić (Lokomotiva), Aneta Benko (Lokomotiva), Anita Gaće (Dinamo Volgograd), Vesna Milanović-Litre (Györ), Dragica Džono (Podravka Vegeta), Katarina Ježić (Lokomotiva), Andrea Penezić (Vardar), Ćamila Mičijević (Zamet), Miranda Tatari (Podravka Vegeta), Maja Kožnjak (Lokomotiva), Kristina Elez (Podravka Vegeta), Sonja Bašić (Lokomotiva), Žana Marić (Bietigheim) i Lidija Horvat (Lokomotiva).

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni