Hrvatska stolnoteniska reprezentacija oprostila se od svjetskog prvenstva

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija oprostila se od svjetskog prvenstva

piše: Matej Knežević

Hrvatska stolnoteniska ekipa ostala je bez predstavnika u pojedinačnoj i grupnoj fazi na svjetskom prvenstvu u njemačkom gradu Düsseldorfu.  U pojedinačnim mečevima izgubile su obje hrvatske predstavnice. Mateja Jeger poražena je od Nijemice  Sabine Winter 4-1 u setovima. Druga hrvatska predstavnica Dorina Srebrenjak izgubila od nizozemske predstavnice  Britt Eerland 4 -2.

U igri parova, hrvatske predstavnice su ušle u glavni ždrijeb. Ondje su  Mirela Đurak i Mateja Jeger, izgubile od Koreanki Hyowon Suh i Kyungah Kim.  Azijska ekipa bila je bola 4-1 u setovima.Za komentar smo upitali i Mateju Jeger. Smatra, kako je ovo apsolutno veliki uspjeh ući u glavni turnir, te nadodaje kako su ona i Mirela, neočekivano dobro odigrale na ovom svjetskom prvenstvu. Zatim je izjavila:

Imamo jos Top u zg i onda je gotova sezona, a onda slijede odmor i more.

Mirela je izjavila kako je odrađeno dobro, no da nisu  ostvarile nikakav značajni rezultat, ali su dale sve što su smo mogle.

Što se muškog dijela predstavnika tiče,  prvi hrvatski stolnoteniski reket, Tomislav Pucar poražen je od Tristana Florea 3-4 u setovima, dok je drugi Andrej Gaćina poražen od rumunjskog predstavnika, , 4 -0 u setovima. Konačno, treba istaknuti kako je i poražen i treći hrvatski predstavnik, Frane Kojić,  od Nijemca Ricarda Walthera, te je meč završio u korist njemačkog predstavnika 4-1 u setovima.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni