Hrvatska “repka” traži donacije za nastup na SP-u u australskom nogometu

Hrvatska “repka” traži donacije za nastup na SP-u u australskom nogometu

Od 5. do 19. kolovoza održava se svjetsko prvenstvo u australskom nogometu 2017 (AFL International Cup) u Melbourneu (Australija), a hrvatska reprezentacija nada se velikoj premijeri na najvećoj svjetskoj pozornici.

Hrvatski vitezovi (Croatian Knights), kako se popularno naziva naša muška footy reprezentacija, aktualni su europski prvaci i najtrofejnija su momčad Starog kontinenta.

Ipak, financije su glavna prepreka ovim vrijednim dečkima da predstave Hrvatsku na međunarodnoj sceni. Upravo zato, Hrvatska gospodarska komora iz Viktorije (Victorian Croatian Chamber of Commerce), neprofitna organizacija koja stvara poslovne veze između hrvatske i australske zajednice, pokrenula je crowdfunding kampanju kako pomogli financirati prvi nastup naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Melbourneu u kolovozu. Do sada je prikupljeno oko 30 tisuća kuna, što je još uvijek daleko od minimalnog iznosa koji je potreban da reprezentacija pokrije troškove puta i smještaja, a kampanja traje još samo 6 dana.

Hrvatski reprezentativci pozivaju sve koji su u mogućnosti da im pomognu u ostvarivanju njihovog sna.

Video o uspjesima naše izabrane vrste dostupan je na ovoj poveznici. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni