Hrvatska pošta od Tiska preuzela distribuciju novina za pretplatnike

Hrvatska pošta od Tiska preuzela distribuciju novina za pretplatnike

Hrvatska pošta će od 1. travnja 2021. dostavljati tiskovine pretplatnicima temeljem ugovora koji su danas potpisali predsjednik Uprave Hrvatske pošte d.d. Ivan Čulo i predsjednik Uprave Tiska plus d.o.o. i Tomislav Bagić te član Uprave Tiska plus d.o.o. Ivo Lovrić.

Akvizicija se provodi bez financijske naknade, s preuzimanjem prava i obveza gospodarske cjeline.

Nakon četverogodišnjeg ciklusa investicija vrijednog oko 100 milijuna eura te zatvaranja jednakog iznosa akumuliranih gubitaka iz prethodnih desetljeća Hrvatska pošta nastavlja sa strateškom transformacijom poslovanja, priopćeno je iz HP-a.

»Siguran sam kako ćemo posao distribucije novina brzo i uspješno integrirati u poslovanje, u skladu s našim vrijednostima – povjerenjem, proaktivnošću i izvrsnošću«, poručio je čelnik HP-a Ivan Čulo.

»Kao tvrtka u stopostotnom vlasništvu RH, koja je od strateškog interesa, osjećamo dužnost biti na raspolaganju svim medijskim kućama i njihovim pretplatnicima«, dodao je poručivši kako primarna Hrvatske pošte nisu samo pisma, paketi ili tiskovine, nego je to dostava krajnjem korisniku bilo čega što prenose.

Predsjednik Uprave Tiska plus d.o.o. Tomislav Bagić, rekao je da je Tisak je u Hrvatskoj pošti našao pouzdanog partnera koji može najbolje osigurati kontinuitet poslovanja u distribuciji pretplate i pouzdanu uslugu za sve njihove pretplatnike. (ZG-m)

Komentiraj

*