Hrvatska para taekwondo reprezentacija se nada boljim uvjetima treniranja

Hrvatska para taekwondo reprezentacija se nada boljim uvjetima treniranja

Gradonačelnik Zagreba u srijedu je u Gradskoj upravi primio Hrvatsku para taekwondo reprezentaciju, koja je na 8. Europskom para taekwondo prvenstvu u talijanskom Bariju, u listopadu ove godine, osvojila devet medalja – tri zlatne, dvije srebrne i četiri brončane medalje.

Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport istaknuo je kako se u Gradskoj upravi uvijek primaju sportaši nakon ovakvih velikih uspjeha. Čestitavši svima, pročelnik Pavelić je dodao kako se na prijemu kod gradonačelnik razgovaralo i uvjetima za rad koje ti sportaši imaju, uz napomenu kako će pokušati naći najbolje rješenje za poboljšanje tih uvjeta. »Time bismo im dali vjetar u leđa za ostvarenje njihovih daljnjih ciljeva«, kazao je.

Katarina Drmić, asistentica para reprezentacije, je rekla kako je ponosna na sve sportaše i izrazila zadovoljstvo današnjim susretom s gradonačelnikom i njegovim suradnicima, nakon kojeg će se, vjeruje, naći najbolje rješenje za poboljšanje uvjeta treniranja. (zagreb.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t