Hrvatska na dnu ili na početku?

Hrvatska na dnu ili na početku?

„Grad Zagreb, ali i Hrvatska prepoznatljiva ne samo kod naših sugrađana nego i u svijetu, te je vrlo važno voditi brigu u nastojanju da se očuvaju stari tradicijski obrti, pokrenu novi, s ciljem opstanka i revitalizacije obrtništva.“, rekao je potpredsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić

Godišnju konferenciju Akademije za politički razvoj „Hrvatska na dnu ili na početku: Modeli i iskustva pokretanja gospodarskog oporavka“ na kojoj se raspravljalo o modelima rješavanja problema vezanih uz pokretanje gospodarstva i izlaska iz krize, otvorio je jučer potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić.

„Grad Zagreb, prepoznaje i pridaje veliki značaj obrtništvu kao nezaobilaznoj snazi svoga daljnjeg razvoja, ali i kao čuvara tradicije po kojoj je Grad Zagreb, ali i Hrvatska prepoznatljiva ne samo kod naših sugrađana nego i u svijetu, te je vrlo važno voditi brigu u nastojanju da se očuvaju stari tradicijski obrti, pokrenu novi, s ciljem opstanka i revitalizacije obrtništva.“, rekao je potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba.

Akademija djeluje kao Udruga – neprofitna nevladina organizacija. Akademija za politički razvoj nastoji ostvariti svoju osnovnu misiju razvijanja demokratske političke kulture među vrhunskim mladim kadrovima te poticanja dijaloga i suradnje među njima na pitanjima općeg društvenog interesa. (zgm / foto: http://skupstina.zagreb.hr)

 

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni