Hrgović darovao Bandiću svoje boksačke rukavice

Hrgović darovao Bandiću svoje boksačke rukavice

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je u Gradskoj upravi primio hrvatskog boksača Filipa Hrgovića koji mu je ovom prigodom darovao jedne od svojih boksačkih rukavica. Podsjetimo, Filip Hrgović je u noći sa subote na nedjelju, 26. svibnja obranio WBC International naslov prvaka i ostvario prve pobjede na američkom tlu.

Sastanku su prisustvovali i Filipov otac Pero Hrgović te osobni tajnik Bruno Malić.

Uz čestitke na sjajnoj pobjedi u kojoj je nokautirao američkog boksača Georgija Korbina u samo 60 sekundi, gradonačelnik je naglasio da je sretan i ponosan na Filipov uspjeh kojim se upisao u svjetski vrh boksača teške kategorije.

»Ponosan sam jer ti si dijete ovog grada gdje si se već potvrdio, a sada se ubilježio i na svjetsku kartu boksa«, rekao je Bandić.

Gradonačelnik je, također, napomenuo da će Grad i dalje činiti što je više moguće za poboljšavanje uvjeta treniranja boksača u Zagrebu te dodao da s nestrpljenjem očekuje Filipov novi meč.

Istaknuvši kako je meč u Americi prošao čak bolje od očekivanog i da je na najbolji način predstavio Zagreb i Hrvatsku, Filip Hrgović zahvalio je gradonačelniku na prijemu te na kontinuiranoj podršci.

Hrgović je kazao da se raduje sljedećim borbama na američkom tlu te najavio da će 2020. biti mečeva i u Zagrebu. (zg-m)