Novost u ZG holdingu: Holdingov pokretni ured

Novost u ZG holdingu: Holdingov pokretni ured

Stiže dobra vijest iz Zagrebačkog holdinga za sve starije osobe, teško nepokretne osobe ali i sve ostale kojima nije na ruku odlaziti u Vukovarsku ulicu ili u neku od podružnica da bi platili račune ili podmirili kakvo zakašnjelo dugovanje.

Za tri mjeseca trebao bi početi prometovati Holdingov kombi ili manji autobus koji će obilaziti zagrebačke četvrti a stanovnici će u tim vozilima moći korisiti usluge Zagrebačkog holdinga zbog kojih često moraju ići u centralu u Vukovarsku ulicu.

Na samom početku 2017. godine raspisan je javni natječaj za nabavu kombija ili manjeg autobusa koji će koristiti zaposlenici Holdingova pozivnog centra, a procijenjena vrijednost nabave iznosi petsto tisuća kuna bez uračunatog PDV-a.

Novo Holdingovo vozilo bit će prilagođeno za uredsko poslovanje, a razlog uvođenja ovakvog vozila jest dostupnost starijim i nepokretnim sugrađanima koji će sada doslovce sve poslove vezane za Holding moći obaviti u pokretnom uredu u svome kvartu. Znači, na jednom mjestu građani će moći platiti račune, predati zahtjeve za razne usluge Holdingovih podružnica, kupiti ili napuniti mjesečne i godišnje pokaze, legalizirati priključke, napraviti izmjene matičnih podataka…

Zamišljeno je da bi Holdingov pokretni ured na četiri kotača do 17. svakoga mjeseca obišao sve gradske četvrti. Svi koji propuste Holdingov kombi u prvih sedamnaest dana, moći će do kraja mjeseca nazvati pozivni centar i dogovoriti novi termin dolaska kombi vozila u njihov kvart.

(Zg-magazin)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni